Evenimente

Conferința: “O inima sănătoasă pentru Poliția Română”

 

Unul dintre obiectivele Asociației OptimCardio este acela de a realiza prezentări educative, pe teme medicale, populației largi. Unul dintre aceste proiecte s-a intitulat Școala Pacienților, care a avut un succes real.

În acest an, la invitația Poliției Române, vom realiza o prezentare medicală educativă, în rândul polițiștilor, cu ocazia zilei de 25 martie, în care se serbează, în fiecare an, ziua Poliției Române.

Deoarece meseria de polițist are riscuri specifice în cadrul sesiunii medicale vom trece în revista patologiile generale cele mai frecvente întâlnite în rândul acestora.  Astfel vom face o trecere în revistă a factorilor de risc cardiovascular și de asemenea, vom discuta metodele de prevenție și de diagnostic precoce, cu scopul de a reduce riscul cardiovascular global.

Evenimentul va avea loc în data de 21.03.2018, la ora 12, la Sediul Poliției Sector 1, Bulevardul Lascăr Catargiu 22, București, prin amabilitatea domnului Comisar Șef de Politie Ionuț Bogdan Dana.

Sesiunea medicală va fi susținută de Dna Prof. Dr. Crina Sinescu împreună cu Dr. Irina Calangea, Dr. Ștefan Busnatu, membri ai echipei de Cardiologie din Cadrul Clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni”.

TOP